Snart i verdens bedste by

Stilhed efter stormen

  
Jeg ved det, bloggen lider i øjeblikket. Jeg er så træt ovenpå alt den planlæggelse op til brylluppet, og et par langture i øst og vest, og selvfølgelig verdens bedste bryllup. Jeg er træt, og udkørt og syntes slet ikke jeg har mit sædvanlige overskud. Den lille skinke, har også besluttet, at mors og fars seng er det eneste rigtige sted at sove. Det er jo meget hyggeligt med en lille varmepude mellem os, bare ikke når han øver kongfu panda moves inklusiv skalle tricks på os. Ingen af os får sovet, så vi er en sølle træt familie i øjeblikket. Jeg lover at vende stærkt tilbage, og satser på smart at få vores bryllupsbilleder, så jeg kan fortælle meget mere om vores fortryllede eventyr.

1 kommentar

  • Mia L.

    Vi glæder os til at se flere billeder fra brylluppet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart i verdens bedste by