Er danskere virkelig sådan????

De sidste forberedelser

DSC_0971

Så er der 17 dage til vores store dag. Vi var til den mest fortryllende prøve middag, og vi glæder os virkelig til at fejre kærligheden med vores nærmeste. Jeg er vild med detaljer, og jeg vil så gerne at det er de små ting folk lægger mærke til på dagen. Det er altid det sidste der falder på plads, og jeg glæder mig til at overraske gæsterne. Jeg skal til min næst sidste fitting med kjolen hos min skrædder fredag, og så begynder det at tage form. De billeder der blev taget hos Karimdesign, er dejlige at se tilbage på, men mit look bliver noget anderledes. jeg glæder mig til at vise jer det. Men her kommet lidt stemnings billeder, som jeg ikke har vist før.

DSC_0993DSC_0997DSC_0987DSC_0985DSC_0968

Jeg havde faktisk sagt ja til denne smukke kjole, men har i sidste øjeblik ændret mening, så kun mine brudepiger og mine forældre ved hvad det ender med.

 

2 kommentarer

 • Lone H

  Wow hvor er de kjoler smukke. Får helt lyst til at blive gift igen (efter 16 år…..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Nåååå tillykke med de 16 år❤️❤️❤️ i kan da holde en fest og fejre at i stadig nyder kærligheden❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er danskere virkelig sådan????