Resultatet af 9 dages detox

Vores tøj til brylluppet

IMG_8729.JPG

Så er det sidste næsten på plads med vores tøj til brylluppet. Jeg har endelig fundet Konrads tøj, og er endt med blazer og seler fra H&M, og bukser fra Nameit. Jeg syntes han ser så sød ud, og da han er det eneste barn i kirken, skal han nok få lidt opmærksomhed. Min kjole mangler at blive syet ind, ja tænk engang, den gik fra at være for stram, til at være for stor. Jeg har kun en skrædder, der må røre min brudekjole, og det er selvfølgelig Strauss. De er de bedste og laver alt for alle de store butikker, og mest kvalitetsbevidste. Jeg har taget en masse billeder, for kjolen bliver en hel anden efter denne omgang. Tænkte det ville være sjovt med før og efter billeder, men dem må I altså vente med til efter den 26. september.

IMG_8698.JPG

 

2 kommentarer

 • Hej,
  Mange tak for inspiration. Din blog har virkelig været brugbar i forbindelse med mit bryllup. Vi brugte dog http://www.nordictailors.com til at få syet brudekjolen ind og de gjorde også et fantastisk stykke arbejde. Nå, men ville egentlig bare sige tak fordi du ville dele dine erfaringer med andre.
  Mvh.
  Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Kære Maja
   Tusind tak for din kommentar, og stort tillykke med brylluppet. Hvor er jeg stolt og glad for mine tips kunne bruges, på jeres store dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultatet af 9 dages detox