Konrad og ko

Så er dagen igang

  
Op kl 05, og en tur med Kystbanen senere. Jeg syntes altid det er morsomt at køre med toget, på vej på job, mens folk er på vej hjem fra byen. Man ser og hører altså en hel del… Denne morgen bød på to der skulle hjem sammen for første gang, en der ikke kunne finde hjem, en stor mængde cheeseburgere og selvfølgelig en der vendte vrangen ud… Så er man ligesom igang😳 nu er jeg på vej til ROM og kommer hjem i eftermiddag, hvor vi skal hygge med venner og børn. Rigtig god lørdag til jer😘

5 kommentarer

 • Christina

  Du ser så skøn ud, Mette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Kære mette…

  det er lidt off topic..men kunne du lave et lille indslag om flyskræk eller komme med gode råd evt hvad du har oplevet med rejsende med flyskræk..jeg er efter rigtig rigtig mange år hvor jeg har rejst meget pludselig fået flyskræk jeg ved slet ikke hvor det kommer fra men selv nu hvor jeg ikke skal rejse er jeg bange for at flyve hvad kan man gøre og kan man nogensinde slippe af med det igen? Det føles virkelig som et fængsel 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg håber du kommer over det, det er slet ikke sjovt. Jeg har faktisk skrevet et helt indlæg om det tidligere, du kan bare søge på “er du bange for at flyve” håber det kan hjælpe✈️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anna

   Tusind tak 🙂 Har ellers fulgt med dagligt i meget lang tid, men jeg vil fluks finde den.
   Mange mange tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrad og ko