Er det muligt, at tage så meget på😡

Min polterabend 1. del

DSC_0052

Jeg har længe tænkt at jeg ville lave et helt indlæg om min fantastiske polterabend. Mine gamle, og bedste veninder havde planlagt en fantastisk dag, hvor hver en detalje var så gennemført, at  jeg ikke kunne andet end at blive så rørt og glad. De overraskede mig hjemme kl 10, jeg havde en ide om de ville komme, men blev så glad og overrasket, da de alle stod i sorte nederdele, hvide skjorter og den stewardesse hat. Min mor var selvfølgelig også med, men fik dog kun lov til at være med til den første del. Det er der en god grund til, som I vil se billeder af senere.

DSC_0047

Pigerne havde skrevet en liste med ting jeg skulle pakke, så som stiletter og en lyserød festkjole. Jeg fik 10 min til at pakke, inden turen gik til første stop, hos min veninde på Strandvejen.

DSC_0055

Her blev der serveret den mest gennemførte og perfekte high tea. De havde virkelig tænkt på alt og jeg blev så rørt. Når jeg ser tilbage på billederne, ville jeg ønske jeg kunne spise alle de gode kager igen. Alt var lyserødt, selv popcornene og boblerne selvfølgelig.

DSC_0058DSC_0061

Derefter havde de sørget for champagnesmagning. De måtte jo lige undersøge om jeg kunne smage rigtig champagne fra cava, spumante og asti. Det kunne jeg heldigvis godt. Det var vrikelig sjovt og kan anbefales til andre, med deres yndlingsdrikke.

IMG_6780.JPGIMG_6781.JPGIMG_6787.JPGMine veninder har altid kaldt mig villy eller Willy, og det kom virkelig til sin ret på dagen. Min mor havde sørget for lyserød Möet til os alle, så dagen kunne blive helt perfekt. Næste stop gik til galopbanen, hvor der igen var sørget for festligheder. Der kommer flere billeder og fortsættelse i morgen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det muligt, at tage så meget på😡