What a weekend<3

I dag skulle vores bryllup have været…

IMG_1823

I dag er det et år siden vi blev forlovet i Beijing, læs hele historien her og 6 år siden vi mødte hinanden læs historien her. Vi havde fem års dag, og Kasper faldt endelig på knæ. Jeg blev den lykkeligste pige i verden, som man kan se på billedet, der er præcis et år gammelt. Vi skulle været blevet gift i dag på vores 6 års dag, men desværre kunne vi ikke få kirke og location. Så nu vil vi tage til vores venners bryllup, og fejre dem og os, og glæde os til at vi bliver gift om 56 dage. Hold op hvor jeg dog glæder mig…

IMG_1854

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a weekend<3