Min polterabend 2. del

Halvvejs i detoxen- og resultatet taler for sig selv…

IMG_8333.JPG

Så er jeg halvvejs igennem mine prøvelser med kroppen. Jeg lever uden kulhydrater, alkohol, sukker, kaffe og mælkeprodukter. Oven i det skal jeg spise en masse Aloe vera, fiber, og dyrke motion. De to første dage var de værste. Det er bare ikke noget for mig, at jeg ikke kan få min latte, ikke må spise andet end grønne grøntser og skal følge et skema. Jeg var klar til at give op halvvejs på første dagen. Men da jeg kom igennem de første to dage, og i går fik en shake til morgen, og rigtig aftens mad til middag, var min lykke gjort. Aldrig har grøntsager, og et stykke lakse smagt så dejligt. Jeg var nervøs for at stige på vægten her til morgen. Nu hvor jeg havde spist en del i går, var jeg bange for at jeg vejede det samme som før kuren. Jeg skrev om det på Instagram, og en masse søde piger fortalte deres resultater med kuren. Én fortalte at hun havde tabt centimeter, men ikke kilo. Andre fortalte om flotte vægttab, og jeg håber selvfølgelig på at jeg taber mig lidt inden brylluppet og får det super med mig selv. Vægten i morges var heldigvis min ven, og nu på 4 dagen, har jeg tabt mig 2½kg HURRRRRAAAAA. Jeg bliver selvfølgelig glad hvis jeg tager mig mere, men er faktisk godt tilfreds med resultatet. Oven i vægttabet, har jeg det så dejligt, jeg har slet ikke lyst til søde sager, heller ikke min latte, men okay der manglede et glas vino til maden i går, men det overlever jeg jo nok også…

IMG_8262.JPG

3 kommentarer

 • Ida

  Tillykke 🙂 Lægger du din kostplan/detox plan på bloggen? Mit vægttab står stille og det kunne være en god kickstarter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Spændende at følge :o) Held og lykke med det! Du bliver så lækker til brylluppet ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Har flere veninder der har brugt et naturprodukt – Pepex, der skulle virke helt fantastisk – flyder vist maven op så man får stor mætheds fornemmelse. Kender du til det? Har du nogen erfaring med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min polterabend 2. del