Kylling i går- rester i dag

Wedding update

DSC_0967Godt nu er jeg helt ærlig…. Brylluppet er kaos…. Vi har ikke styr på særligt meget, og de fleste af vores planer, går ikke igennem. I går var vi ikke særligt glade, men efter en formiddag på telefonen, har jeg nu et fornyet overblik. Det værste har været at vi må droppe receptionen. Vi havde ellers fået lov at låne Parks terrassere. Den ligger lige ved siden af kirken, og det bedste af det hele, så var det der vi mødte hinanden for 6 år siden. Det havde jo været perfekt. Desværre når Park ikke at åbne inden, og vi er tilbage til nul. Så tænkte vi på at holde reception i haven, det ville jo være så hyggeligt. Men efter vi har gennemgået tidsplanen, ville vi kun få 30 min, med gæsterne inden vi skulle videre. Så det går jo helle ikke…. AHHHHHH altså. Nå men nu har vi droppet receptionen, og holder en fest for de nærmeste der starter tidligere. Jeg kan derfor endelig få lavet invitationen færdig, og få sendt den ud. Hurrrraaaaaaa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i går- rester i dag