Bryllupsrejse med eller uden barn?

Sund mad i flyet

  
I dag mødte jeg meget tidligt. Jeg gad selvfølgelig ikke stå op kl 04 for at lave mad pakke, og jeg gad heller ikke spise Hvidt brød på flyet. Så vil morgen fik jeg lidt ost, og hjemmebagt kylling og humus. Ingen af tingene er flydende, så selv som passager, kan man have det med. 

 Til frokost skar jeg en peber frugt ud, det kan lade sig gøre med plastic, spiste resten af humusen sammen med en masse vand. Super sund mad, der ikke kræver meget forberedelse, men på alle måder er sundere end brødet på flyet. Nu skal jeg nok blive lækker til brylluppet ik:)

2 kommentarer

 • Annika

  Man kan jo ikke blive noget, man allerede er 😉 Du er lige som du skal være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Fik idag konfiskeret min humus i lufthavnen.
  Har ellers haft det med et utal af gange, det var megaøv.
  Fik til gengæld en fin Kvittering🙈🤪

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsrejse med eller uden barn?