Sommer snaps

Sund lasagne

DSC_0292

Jeg elsker lasagne, jeg kunne spise det hver dag. Jeg spiser den ikke med oksekød, men gerne med kylling. For at spare lidt på mine kulhydrater, er jeg begyndt at lave den med squash i stedet for pastaplader. Det er virkelig dejligt, og jeg giver den kun 25 min i ovnen, det giver lidt bid. Et sundere alternativ, der også kan forkæles med lidt ost, røde bønner og sund bechamelsovs på toppen. Man kunne egentlig også lave en Lasagne med kylling. Haps og så er der mad i den lille familie i to dage.

DSC_0296DSC_0295

4 kommentarer

 • Jannie

  jeg kunne rigtig godt tænke mig opskriften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Opskrift? Lyder lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanett rasmussen

  jeg kunne godt bruge opskriften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Jeg havde bare en rest af kødsovs, som jeg tilsatte de tomater jeg havde i køleskabet, og istedet for plader, skar jeg skiver af squash. Håber den bliver god:=)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer snaps