Og så på en almindelig tirsdag....

Sommer snaps

DSC_0281

I går var vi til en dejlig middag, hos min søde maid of honor. Hendes mand elsker snaps, og har prøvet flere af mine opskrifter før, så det var jo oplagt at lave en til værts gave. Jeg brugte noget af min rabarber saft og friske rips sammen med Brøndums klare snaps. Den er god fordi den er så smagsløs, så den tager godt imod smag fra de dejlige sommerbær. Jeg elsker at komme med en personlig gave, det er bare noget andet, når man har tænkt på dem der holder middagen, og ikke bare fundet en blomst. Den faldt heldigvis også i god jord. Jeg kan anbefale at springe ud i snaps, som gave, det er så hyggeligt, at lave og det er en anderledes og sjov gave.

DSC_0280

Jeg flydte bunden med saft, det skal ikke være mere end på billedet, for hvis man elsker en snaps fra fryseren, kan den fryse, hvis der er for meget vand i. Jeg kom fire klaser friske rips i, og vupti så er der dejlig snaps.

DSC_0283

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så på en almindelig tirsdag....