Nem hjemmelavet rabarber saft, med tre ingredienser

Og så på en almindelig tirsdag….

middag

I går var vi inviterede til middag hos min maid of honor og hendes mand. De var de første i vennekredsen der fik et barn, og de er et forbillede for os alle. De har været sammen i mere end 10 år, de er stadig så glade for hinanden, og de har de dejligste børn. En rigtig lykkelig historie. Deres store dreng, går i skole, og er den sejeste i Konrads verden. I morges var han helt ked af, vi ikke skulle være sammen med dem igen i dag. Vi fik den dejligste middag, og så havde de også lavet min nye yndlings drink, vi fik den også til min polter, og den er for vild. Jeg skal nok prøve at få opskriften til jer. Den hedder en Earl Gray cocktail, og er nok den bedste jeg har smagt. Her kommer lidt billeder af ungerne, fra vores hyggelige aften.

middag2middag1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem hjemmelavet rabarber saft, med tre ingredienser