Jeg vil også på ferie

Nem hjemmelavet rabarber saft, med tre ingredienser

DSC_0275

Jeg har aldrig lavet raberber saft før, men da jeg fik nogle dejlige økologiske rabarber fra min fars have, måtte jeg i gang. Det tog under 20 min og resultatet var fantastisk. Jeg er ikke så vilm med konsistensen af rabarber- død varm frugt, er ikke min ting. Men saft til børnene og til de voksnes drinks er altså et hit. Smagen er intens, og virkelig dejlig. Det bedste var at der kun skulle tre ting til at lave den fantastiske saft. Her er min nemme opskrift.

DSC_0276

Rabarber saft

1kg rabarber

600g sukker

1 lime

Kog rabarberne i ca 15 min, til de er møre. Si frugterne fra, og bland sukker og lime i saften og kog op. Kom saften på kogte flasker, og nyd smagen af sommer, nu hvor den ikke viser sig fra den bedste side.

DSC_0283

Opskriften kan også bruges med andre frugter fra haven, det er bare med at komme i gang:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil også på ferie