Kærlighedsbarnet

Min polterabend er i gang…

DSC_0053Så er vi i gang… Jeg havde det jo lidt på fornemmelsen, men da de alle stod der, blev jeg alligevel overrasket og stor tudede… De kalder sig mit “crew”, og jeg skal pakke en taske, så må hellere komme i gang. Håber I vil følge dagen her, og på Insta:) Det skal nok blive den sjoveste dag nogensinde.

DSC_0049 DSC_0051Hurra for verdens sjoveste veninder og mutti, de er verdens bedste stewardesser og mit helt eget crew:)

2 kommentarer

 • Heidi

  Hvor er din fede nederdel fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak:) Den er fra Utzon og kan købes i Købmagergade til en god pris, lige overfor illum.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedsbarnet