Sælger Konrads tøj

Jeg vil også på ferie

CSC_0309

I weekenden måtte jeg fortælle jeg fortælle Konrad at jeg skulle på arbejde. Han var slet ikke glad for det, men så kunne jeg jo fortælle at jeg skulle flyve en masse børn på ferie, og de ville blive kede af det hvis jeg ikke kom, og ferien var aflyst. Det kunne han jo godt forstå. Konrad meldte så tilbage, at han også vil på ferie! Jeg havde håbet at vi skulle nyde en dansk sommer i år, men det er jo mere efterår end sommer. Øv hvor gad jeg godt med det lille monster på ferie. Jeg drømmer om at sommeren kommer sent i år, og at vi op til brylluppet, måske kan tage lidt i sommerhus og få lidt farve. Der er bare ikke noget bedre end en ferie i varmen, med dem man holder af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sælger Konrads tøj