De bedste penge jeg har brugt...

Før og efter billede af det nye køkken

IMG_1992

Vi havde en ekstra stue, som lå i forbindelse med vores store stue. Først brugte vi den til spisestue, men da det var så sjældent vi var mere end hvad der kunne sidde i køkkenet, lavede jeg drengeværelse i rummet. Det blev bare aldrig brugt, og endte med at blive et roderum. Så for at udnytte huset og kvadratmeterne bedre har vi lavet stue i rummet. Vi har fået banket vægen ned mellem de to stuer, og har nu et køkkenalrum, som vi altid har drømt om. Det er ikke helt færdigt, vi har bl.a midlertidige låger på, mens vi venter på de grebsløse.  Jeg elsker det allerede og er så glad for at vi nu får det fulde ud af vores dejlige gamle hus:)

køkken

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste penge jeg har brugt...