Sund lasagne

De bedste penge jeg har brugt…

dinnødhjælp

Jeg er begyndt og følge en kvinde på instagram. Det startede efter jeg læste en forfærdelig historie på nettet. Kvinden hedder Anja, og har valgt at bruge sit liv på at redde såkaldte heksebørn i Afrika. Heksebørn er børn, familien udstøder fordi de er overbeviste om, de er hekse. Det kan være faren har mistet sit job, og så mener de det er barnets skyld. Barnet bliver derefter mishandlet og torturere som straf, for det der er sket med faren. Nogle gange med døden til følge. Anja tager ud, så snart hun hører om et heksebarn, og tager børnene med til hendes børnehjem. Da jeg læste historien på nettet, var det fordi der havde været indbrud på børnehjemmet, og at alt var taget, inklusiv de 30.000kr børnene skulle leve, og gå i skole for den måned. Men det er ikke det værste, to af pigerne blev voldtaget, foran de andre børn…. Det der skulle være deres trygge base, blev nu endevendt og nye overgreb foregik. Jeg kunne næste ikke klare tanken. Så her til aften satte jeg mig for at hjælpe, jeg startede med at Google DINNødhjælp, som Anjas organisation hedder, og så støtte jeg på denne dokumentar, den har så udviklet min aften til en stor tudetur. Jeg måtte spole i den, for jeg kan slet ikke se, eller høre de forfærdelige ting, de stakkels børn har været udsat for. Jeg har nu givet et bidrag til dem, og vil fremadrettet støtte dem så meget jeg kan. Jeg ønsker og håber virkelig, at jeg kan bruge min stemme her på bloggen til at gøre en forskel, og gøre opmærksom på dette forfærdelige fænomen. Hvis du kan støtte med bare en lille smule tager DINNødhjælp mobilepay på 27212434 . Og ellers kan du læse meget mere og støtte lige her.

din nødhjælp

1 kommentar

  • Det er jo vores allesammens Anja 🙂 Jeg har kendt Anja i mange år og fulgt med fra starten, da hun aller første gang drog ud i verden med en organisation. Det er så flot alt det hun har etableret, så mit hjerte græd, da jeg læste hvad der var sket. Det er godt at se, at så mange støtter hende <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund lasagne