Det tager form- og så alligevel ikke...

Bryllupsrejse med eller uden barn?

spanien 056

Jeg tror ikke vi tager på bryllups rejse før til vinter. Vi er sikkert mætte på indtryk, og kærlighed efter brylluppet, så jeg vil hellere have noget og se frem til. Nu er det store spørgsmål så, om vi skal tage en lidt kortere tur uden Konrad, eller om vi skal tage en lang ferie i solen med Konrad. Jeg er meget i tvivl, for på den ene side er det jo vores kærlighed ferie efter brylluppet, men på den anden side, giver det mening at fejre det med vores elskede søn, hvad anbefaler I?

spanien 054

7 kommentarer

 • Maiken

  Jeg ville helt klart anbefale at tage Konrad med. Det ville jo vare fantastisk for ham at se tilbage på, at han var en del af at I ‘officielt’ blev en lille familie og det inkluderer selvfølgelig ham. Jeg tror også t I ville slappe mere af, hvis han var med,så man ikke hele tiden tænker pa derhjemme : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil helt klart sige uden barn, Mette. I skal fejre jer, kærligheden og tosomheden, det synes jeg i skylder jer selv :143:
  I har masser af tid fremover med Konrad, men en bryllupsrejse er uden børn i min verden :136:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Godt spørgsmål 🙂 Vi nupper en kort tur lige efter brylluppet, og tager så en lang tur med børnene efterfølgende….. På den måde får vi det bedste af 2 verdener….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Uden, uden, uden. I kommer til at kunne tage på så mange fantastiske familiefejr som kone, mand og børn, men I kommer kun til at kunne tage på éen bryllupsrejse. Gør den til jeres egen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Uden 🙂 Jeg er selv mor så forstår til fulde at du/I egentlig gerne vil have han er med til at fejre jeres kærlighed – når det er sagt tror jeg det er enormt vigtigt at kærester/ægtefolk husker at være kærester/ægtefolk, og ikke kun er mor og far. Og i mine øjne synes en bryllupsrejse at være det ideelle sted at huske det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Konrad skal da med, personligt ville jeg syntes det var mærkeligt at fejre så stor en ting uden min sveske, det vil være stort for ham at være en del af så smuk en ting 🙂 Syntes forslaget om en kort getaway for de voksne og en længere med Konrad lyder som en brilliant ide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tabita

  Svært valg, men så alligevel ikke for os… vi endte med 4 overnatninger på Island uden barn (dengang på 1,5 år – som havde en fest med to hold bedsteforældre). Vi kunne derfor få kigget på hinanden og gøre ting sammen, uden at skulle tage hensyn til middagslur osv. Intensiv og ret kort bryllupsrejse, men vi fik oplevet en masse, og bettefisen havde det fantastisk imens. Win-win 🙂
  Lidt sjovt i øvrigt, jeg var gymnasiekæreste med din kommende svoger, Martin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det tager form- og så alligevel ikke...