En meget vigtig mandag 

Bryllups invitationer

invitationJeg har brugt et par timer på at sidde og nusse med invitationen, jeg tror fronten ender med at se sådan ud. I får lov at se den før venner og familie:) Kasper skal lige læse den igennem og godkende, men jeg er nu meget godt tilfreds med looket. Jeg ville ønske vi havde sendt dem ud for flere måneder siden, men der er bare så meget der har drillet. Vi har ikke kunne finde et sted til reception, så jeg håber min seneste ide, falder i god jord hos min kommende mand. Hvis man tror det er nemt at planlægge et bryllup, skal man tro om, selv med kæmpe hjælp fra Anne, har jeg virkelig meget at se til. Jeg må indrømme at jeg ikke havde troet der lå så meget i en kirke og en middag, men jeg er blevet klogere. Takket været jeres hjælp, fandt jeg et godt sted til invitationer, og jeg er ret godt tilfreds med resultatet. Hvad syntes I?

9 kommentarer

 • Annika

  Flot monogram! Og det ser super lækkert og elegant ud med det sorte og hvide. Jeg ville måske kigge lidt på teksten og linjerne. Måske skal der lidt mere tekst ned på nederste linje? Det ser ikke helt centreret/symmetrisk ud. Sikker på, at det bliver en skøn dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Helt enig – tænkte det samme! Ellers ser det rigtig flot ud ! Er sikker på at I får en fantastisk dag og et smukt bryllup 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak, godt jeg har jer til at finde fejl

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak, godt at jeg har jer til at læse den igennem. Tak er også så glad for resultatet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Kan alt for godt huske det, det er vildt krævende at planlægge det hele! Synes invitationen er super flot:) håber i går en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak, ja der er meget man slet ikke regner med

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jaaa det er noget med linjerere og teksten som ikke er helt centreret, men ellers rigtig flot, stilet og elegant. Er vild med de romantiske kringlede forbiskstaver sammen med det lidt mere moderne tekst. Jaaa det minder vist meget om dig og jeres liv som vi må være en del af her på blokke.
  Åhhh ville ønske jeg skulle giftes igen…altså med min nuværende mand…ikke en ny mand. Bryllup er så fantastisk. Selv med den allerstørste brøker på sådan en dag, betyder det bare ikke noget for man ef fyldt til bristepunktet med kærlighed og den måde ens nye mand kigger og rør ved en er bare SÅ speciel og fantasktik….INTET kan slå dig ud sådan en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Åhhhh hvor dejlig, i havde sikkert også et fortryllet bryllup. Glæder mig også til at have minderne sammen resten af livet❤️ tak for tips, det bliver rettet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super godt ud 🙂 Vi har lavet alle vores i hånden (kæmpe arbejde!) men hvis vi skulle have haft noget andet, ville jeg have valgt et lignende design som jeres.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget vigtig mandag