Min maid of honor

Feriemode

  

I dag starter Kaspers ferie. Så stemningen her til morgen er en helt anden. Vi sad alle og spiste yoghurt sammen, og Konrad holdt os begge i hånden, og sagde det er hyggeligt. Nu sidder far og Konrad og læser en bog og nyder tiden sammen. Det er ikke tit vi har sådan nogle rolige morgner. Kasper har ikke hold to uger samlet i flere år, og jeg glæder mig til at opleve ham helt afslappet. Han trænger virkelig til ferie. Detsværre går det ikke godt nok med mit ben, til at vi kan tage på ferie. Vi har måtte aflyse alle vores planer, men det er nu okay. Jeg satser på sommeren kommer nu og vi bare skal hygge os som familie. Kasper og jeg starter med to kæreste dage❤️ 

 

Naturmælk var så søde at komme forbi med lækker morgenmad, så nu er ferien startet på bedste vis. Konrad spiste to portioner, og det sker ellers aldrig. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min maid of honor