Endelig weekend

En kæmpe ting for mig- en lille for dig…

  

I dag har jeg været til Fys og hos overlægen på Gentofte. Vi er i gang med at få styr på mit ben, og tilbage i et fly. Det har allerede været en lang rejse, og jeg har været så bange for det skulle blive værre, så har været meget forsigtig. Jeg fik i dag lov til at cykle igen, sikke en lettelse. Konrad og jeg cyklede med det samme på ladcyklen, og det gjorde næsten ikke ondt. Det er så dejligt og nu skal jeg bruge de næste 14 dage på at genoptræne benet. Så er jeg tilbage til mit liv og min verden. Hurra en dejlig dag, og den perfekte start på weekend.

4 kommentarer

 • Hvor er jeg bare glad på dine vegne Mette! Jeg ved selv hvor frustrerende og opslidende det er med smerter og genoptræning, så de små sejre skal bestemt fejres og huskes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tusinde tak søde Anna. Du er det perfekte eksempel på at komme tilbage. Du er så sej<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Stort tillykke!

  Jeg pådrog mig en knæskade for 26 år siden, så jeg kender godt til ben, der ikke fungerer optimalt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg håber du er tilbage på toppen, jeg kæmper stadig, men det skal nok ende lykkeligt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig weekend