Feriemode

Bryllups detaljen der mangler

  

I dag har vi brugt et par timer med vores bryllups planlægger. Hun er det bedste der er sket for os, og er en kæmpe hjælp i processen. Vi havde møde i kirken, med lokalet der hører til samt stedet i nærheden til reception. Kirken og præsten er vi meget glade for, men lokalet (undskyld Guds hus) lugtede mere af død, end hvad jeg foretrækker. Så nu må vi finde på noget andet. Restauranten overfor ville have 18.000 bare for at åbne dørene for os. Park cafe hvor vi ellers mødte hinanden, havde været perfekt, men så meget lukket ud. Jeg vil så gerne servere et glas champagne, når vi kommer ud af kirken og inden fotograferingen og middagen. Men lige nu ser det sort ud. De vil ikke have det udenfor kirken, så det er også udelukket, og der er for langt til Fælledparken. Help, hvad skal vi gøre. Jeg vil gerne have at man ikke skal køre fra kirken på Østerbrogade, men at det er lige ved siden af.  

 

8 kommentarer

 • Far

  Hvad med Brumleby???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kan dødslokalet ikke gøres lækkert med oppyntning, en overdådig mængde friske blomster og lidt lækker afdæmpet livemusik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jo måske, men tror ikke jeg orker alt arbejdet, og lugten får vi nok ikke væk :tired_face:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Hvad med hos Letz shop? Jeg har arbejdet der, og de kan lave en reception SÅ fin i deres lille franske lokale/butik. Og der er også mulighed for stå udenfor under deres halvtag og nyde et glas champagne hvis vejret er dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det er også så fint, men det er dem der vil have 18.000 bare for at åbne døren :flushed:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvad med Aarhusgade No 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Elsker det sted, men der er lidt for langt at gå syntes jeg :kissing_closed_eyes:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriemode