Date Night 

Nem aftensmad med børnene

IMG_6388.JPGKonrad hjælper mig i køkkenet hver dag. Vi starter altid kl 17 med at skære grøntsager, og så får han lov at smage på alt det han vil. Det er svært at få ham til at spise grønt til middag, så syntes det er en super løsning, at han er med, og får sine grøntsager inden maden. Han er inde i en periode, hvor han ikke vil spise så meget, så maden skal være sjov og anderledes, for at vække hans sult. Jeg prøver at lave mad, som kan lokke lidt på den måde. Han er helt vild med sangen med hjulene på bussen, så alt med busser er et hit. Derfor lavede vi den anden dag en super nem aftensmad, som virkelig var et hit- vi kalder den Æggebussen.

IMG_6390.JPGDet tog os ikke mange minutter at røre en æggemasse sammen, den kom i ovnen, og så pyntede vi sammen bussen efter. Retten indeholder ingen kulhydratet, så man kan selv bestemme om den skal serveres på lidt brød, eller om man vil servere lidt pasta til. Konrad spise glad bussen, og jeg kunne glæde mig over at en bus, kan skabe stor appetit. Retten er ikke verdens smukkeste, men hvad betyder det, når bare børnene vil spise og være med:)

284

Jeg deler denne opskrift fordi jeg er med i et projekt med GoCook, som laver en stor konkurrence, der skal få børnene med i køkkenet. De har en masse gode opskrifter her, som man kan benytte sig af sammen med børnene. De små er jo rigtigt gode i et køkken, og de vil det så gerne, hvis bare de får lov.

Konrads Æggebus (til 4 personer)

6 økologiske æg

1 løg der er kommet i minihakkeren

lidt karry

en stor skefuld skyr

salt og peber

en halv pakke revet ost

PYNT:

2 modne avokadoer

lidt lime saft

grøntsager og ost til at pynte med

Bland alle ingredienserne sammen, kom dem i en form, drys revet ost på toppen. Bag ca 20 min på 200 grader, eller til massen er fast. Mens retten er i ovnen, skæres der grøntsager, og moses avokado. Avokadoen blandes med salt, peber og lidt lime, smør den ud på et fad, så det ligner græs.  Læg æggekagen på fadet, og pynt den sammen med børnene. Velbekomme:)

Min opskrift kommer til afstemning på Facebook lige her, så håber I vil holde øje, og stemme på Konrads æggebus.

IMG_6392-0.JPG

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Date Night