De bedste legetøjskøb nogensinde

kærlighed

  

Konrad er den dejligste, kærligste og venligste dreng. Han er bare så varm og rar. Jeg kan sket ikke forstå hvordan sådan en lille dreng, allerede kan være så dejligt et væsen. I morges, kom han ind til mig, krammede mig og sagde søde dejlige mor, mens han kyssede mig. Jeg giver ham alt den kærlighed jeg kan, og det er så dejligt at modtage den igen. Den kærlighed man har til sine børn, er så stor og bedre end noget andet i hele verden. Konrad jeg elsker dig til månen og tilbage💙

2 kommentarer

 • børn er en stor gave og jeg kan sagtens følge dig i det du skriver, hilsen en mor til 5 børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Wow 5 børn, hold da op, du må få så meget dejlig kærlighed :147:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste legetøjskøb nogensinde