kærlighed

Jeg har fået BOTOX!!!!

IMG_6721.JPGJa jeg har gjort noget vildt, og noget helt nyt. Jeg blev overtalt til at prøve Botox, altså ikke i mit ansigt men i håret. Min frisør fortalte mig om noget nyt, og helt sindssygt lækkert til håret, det er en slags Botox, som gør håret silkeblødt, modvirker grå hår, og holder i 21 hårvaske. Det er nu ca en måned siden jeg fik prøvet det, og jeg kan fortælle at mit hår er silkeblødt. Det er slet ikke slidt, som nogle gange efter farvning, og det har den vildeste følelse i bunden, som om at det er vildt fedtet, men ser nyvasket ud. Jeg elsker det, og kan klart anbefale det. Min frisør siger at hvis I vil prøve det, kan I komme forbi og blive forkælet inden en fest, og så giver hun en lækker blowdry sammen med behandlingen til kun 300kr. Bestil tid hos Juliet her. Sprøjten er bare for sjov til billedet, den kommer altså ikke i nærheden af hovedet;)

IMG_6702.JPGIMG_6706.JPG

 

2 kommentarer

  • Leila Hansen

    Hej. jeg kan ikke find side på den frisør som udført dit hår botox. Hvad hedder salonen ? På forhånd tak

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kærlighed