Den sødeste hilsen

Gratis event til børnene på lørdag

Børnefestibal plakat

I ønsket om flere gratis og sjove børneevents i byen har Kalle B. (Stella Polaris, GAFFA) arrangeret BørnefestiBAL. Det bliver en dag med musik og gøgl for børn i alle aldre. Eventet er gratis og vil foregå i København den 23. maj. Læs mere om eventet her. Jeg ville ønske at Konrad og jeg kunne komme afsted, desværre er jeg ikke så mobil i øjeblikket, men håber I vil spise en is, og danse for os. Jeg syntes det er så dejligt at der begynder at komme flere og flere, gratis tilbud til børnene, og næste år vender jeg stærkt tilbage:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sødeste hilsen