I Femina om løb og sundhed

Den sødeste hilsen

 Lige som jeg lå bedst på sofaen med cookie, og overvejede at finde nødslikket i skuffen, bankede det på. Et sødt bud stod med en god bedring pakke, fyldt med lækre ting til at lave iste fra YOGI. Hold da op hvor var det sødt. Lige hvad jeg trængte til, noget sødt, og kold som ikke sætter sig. Jeg gik straks igang med at lave is te. 

Jeg drikker nu den lækreste is te med licorice mint yogi te, tilsat 5 mynteblade, en halv lime, æble juice og lidt sødemiddel. Wow det smager pragtfuldt. Tusinde tak for tanken❤️   

2 kommentarer

 • Camilla

  Dejligt at se. :heart_eyes:

  Jeg har lige købt Sukrin Gold til min cafe latte, jeg har ikke haft rørsukker i huset i en måned nu.
  Yogi Tea er alletiders forkælelse i øvrigt :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EvaB

  Kære frk Vilstrup
  Et kritisk spørgsmål, som jeg vil dele med dig, da jeg rundt omkring kan læse, at mange har det som jeg.
  Din blog er hyggelig at følge og fint stillet op med dejlige billeder garneret m et par tips hist & pist. Super. Du melder ud om stort og småt og også om, når livet ikke arter sig. Hvortil jeg et par gange har skrevet en kommentar til dig.
  Uden nogen respons fra dig.
  Det er en meget flad fornemmelse. Jeg kan se, at nogle ‘store’ beautybloggere, jeg følger, skriver om deres ære i at svare alle indlæg, så man får kontakten, og ikke bare envejs.
  Jeg melder fra dig igen nu, fordi jeg bliver irriteret over ikke at få gensvar, når jeg har tænkt over, og brugt tid på, at formulere en kommentar til noget, du fx har oplevet som generende i din dagligdag. Det kunne selvfølgelig være et enkeltstående tilfælde – fred være med det – men jeg kan se, at det er det bestemt ikke. Nogen får svar – er det bekendte eller veninder, tænker man ? Ærgerligt, når du ellers gør det så godt.
  Med venlig hilsen Eva B

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Femina om løb og sundhed