Gæster til rester

Brudekjole nr 2

DSC_0969Jeg har hørt flere brude sige, at den første kjole de prøvede, var den rigtige. Denne kjole så jeg gennem butikken, jeg elskede den fra første øjeblik, og hvem ved… Måske er det den jeg har på når dørene åbner i kirken i september.  Jeg elsker formen, jeg elsker stilen, og jeg elsker det stof der var ude over kjolen. Jeg har aldrig set noget ligende, og det er da også den Karim har udskilt på bryllupsmessen. Hvad syntes I? Er det min kjole?DSC_0964

DSC_0968

9 kommentarer

 • Malene

  Ja!!!
  Smuk og virkelig flot blonde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  JA!
  Den er så smuk. Egentlig for “prinsesset” til mig, men alligevel enkel, ren i snittet og så sidder den jo perfekt på dig. Wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Sådan havde jeg det også, den er jo ret stor, men jeg er helt vild med den:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Super flot kjole…Den er helt speciel, ikke en man har set før…og så forestil dig lige lille Konrad stå ved din side i skjorte, jakke og butterfly – der vil ikke være et øje tørt;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Den er lige i skabet til dig : Avanceret & raffineret, og så alligevel med et enkelt udtryk. Supertrendy, men med referencer til flere hundrede års brug af blonder i brudekjoler.
  Den giver dig et klassisk, men samtidigt innovativt udtryk. Sagt på en anden måde, så er den er altså bare superskøn til dig og klæder dig vildt godt. Så velsiddende og smuk. Det var godt, din mor tog dig med til ynglingsskrædderen….ros til mama !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ja det var så dejligt hun var med, og denne kjole fik jo også tårerne frem hos hende:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig smuk!! Der er noget H.C Andersen papirklip over den. En rigtig eventyr kjole til en smuk kvinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæster til rester