Lidt nippe nappe før middagen

Vind en Nespresso maskine værdi 2.200 kr

IMG_5543.JPGDen bedste morgenkaffe oplevelse jeg længe har haft, var da den første forårssol kom frem. Jeg satte med på terrassen, med en dyne og nød udsigten mens mine kinder blev røde, og min mave lun, af den perfekte morgenkaffe. Konrad fik lov at løbe i haven og vi nød en perfekt morgen sammen.

Nepresso har lavet en undersøgelse, og vores morgenkaffe er den vigtigste på dagen. Men endnu vigtigere end at få morgenkaffen, er det at det skal gå hurtigt. Derfor er Nespresso maskinen jo perfekt, for med et tryk, kommer den perfekte kop frem hver eneste gang.

Nu har jeg fået muligheden for at give en af jer en perfekt start på jeres morgen, alt du skal gøre er at dele din bedste morgenkaffe oplevelse i en kommentar. Jeg finder en vinder lige efter påske.

Præmien består af  Nespresso maskine, kapselbeholder, genanvendelsesbeholder, 2 stk. pixie lungo-kopper, 1 lungo-gaveæske, 1 rør monsoon malabar, 1 pakke rørsukker, 1 pakke Nespresso kager, lækker marmelade/chokolade-smørepålæg, lækker brødblanding, lækker müsliblanding, lækker juice. Samlet værdi 2200kr

Præmien er sponsoreret af Nespresso

122 kommentarer

 • simone

  Mit bedste morgenkaffe-minde er sommeren 2013 hvor min søster overraskede mig midt i morgenkaffen på min fødselsdag med en rejse til tyrkiet, fordi jeg aldrig havde fløjet før, og nu skulle det være. Elsker hende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det må være om sommer om morgen at være ud i have en kop kaffe hygge med morgenmad sammen med min familen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Frøsig Jensen

  Min bedste kaffe oplevelse var for ca 2 måneder siden. Jeg vågnede op med min kæreste, som efter 3 års lang kamp, endelig har indset at vi faktisk er rigtig gode sammen. Jeg vågnede til duften af kaffe og ham der havde lavet morgenmad til mig, han drikker ikke selv kaffe, men havde lavet det til mig og fortalte endelig med ord, hvad jeg betød for ham. Vi har været igennem så meget, kærester der ikke blev til noget, lidt sammen igen osv frem og tilbage. Men nu er vi endelig sammen og rigtige kærester. Vil virkelig gerne vinde nespresso maskinen, så jeg hurtig kan lave god kaffe om morgenen inden jeg møder kl. 7, da jeg er sygeplejerske. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helena schiøtz

  Har aldrig haft en kaffemaskine, SÅ dette ville være en drøm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg har 5 minutter til at nyde min kaffe i morgensolen, mens min datter sidder og hygger ved siden af. Generelt er vores morgener lidt hektiske, så de 5 minutter er fantastiske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Thorn

  Jeg har den bedste morgenkaffe-oplevelse næsten hver morgen, da det virkelig er den bedste kop på dagen.
  Jeg møder hver dag på arbejde med de bedste kolleger, og hver morgen har de sat vand klar til mig i vores nepresso-maskine, som vi har købt til vores kontor. Det er da en dejlig start på dagen, at vide at man hver dag møder ind til en dag med søde kolleger, som tænker på en:-)
  Skulle jeg jeg vælge en ting, som jeg ikke kunne undvære foruden det livsnødvendige som mad, søvn og kærlighed, så er dette absolut min kop morgenkaffe:-)
  Det ville derfor være dejligt også med en Nepresso-maskine derhjemme.
  God påske – og tak for en dejlig blog:-)
  Vh. Line.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min bedste morgenkaffe er sammen med min kæreste ved vores køkkenbord, vi er begge studerende og nyder morgener med god tid og snak. Dette er dog snart historie, da min kæreste bliver kandidat til sommer og har fået job i Århus, hvilket betyder en masse transporttid fra Fyn, men det er lige meget hvis vi bare engang imellem kan nyde en kop kaffe sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie J

  Min bedste morgenkaffe oplevelse er de morgener hvor der er tid til at nuppe morgenkaffen med ind i sengen. Der er ikke noget bedre end en skøn kop kaffe under dynen imens min 3 årige putter ved siden af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min bedste kaffe oplevelse var her for en uge siden. Jeg har været på studietur til Sri Lanka, hvor de ikke er så gode til at lave kaffe – og jeg ELSKER kaffe! Derfor havde mine forældre også hørt, at jeg glædede mig til at komme hjem og få en god kop kaffe. Så da jeg besøgte dem dagen efter, at jeg var kommet hjem, stod der en kop nespresso kaffe klar! Det var lige så, jeg kunne høre englene synge. Hihi.
  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg må indrømme, at jeg elsker min hverdags morgen, hvor jeg lister op, mens der stadig er helt stille i huset. Kaffen bliver sat i gang og duften breder sig, mens jeg laver madpakker til mine unger. Især datteren min elsker sin madpakke med hjerte- og blomstermadder. Madpakken skal være en kærlig hilsen hjemmefra <3 Ligesom dagens første kop kaffe er lidt kærlighed til mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hver søndag morgen får jeg den perfekte morgenkaffe. Hele stemningen der er i at familien intet skal og jeg kan nyde morgenbrød og bloglæsning, uden at stresse, gør bare at kaffen lige bliver en tand bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg elsker min morgenkaffe (!) og den bedste kop, jeg har drukket, var da jeg var i Rom for et par år siden. Jeg har altid været en earlybird og jeg boede i en lejlighed ret højt oppe midt i byen og hver morgen, stod jeg op før alle de andre og lavede kaffen i de her typiske italienske kander og sad ude på altanen og bare nød udsigten af solopgangen og byen, der stille vågnede.
  Så tænk, hvis jeg nu vandt denne her kaffe maskine, så har jeg i hvert fald en lækker kop kaffen på terrassen nu, jeg mangler udsigten herhjemme 🙂
  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min bedste kaffeoplevelse må være en sommer på Roskilde festival, hvor jeg ikke havde fået kaffe i 5 dage og fik en stor kop kaffe et stykke væk fra festival ved en smuk sø i grønne omgivelser. Jeg kan huske, at jeg blev helt høj over koffeinen og de smukke omgivelser. Det var helt opløftende og et skønt afbræk fra den ellers beskidte festivalsplads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria R

  Mit bedste morgenkaffe øjeblik er lørdag og søndag morgen når vi har masser af tid til at drikke kaffe og hygge os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Min bedste kaffe er om morgenen generelt – jeg drikker nemlig som regel kun én kop om dagen, så jeg glæder mig til den om morgenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Min bedste morgenkaffe oplevelse må være fra i sommers, da jeg vågnede til et stille hus, og kunne sidde ude på altanen i solskin og nyde min kaffe.. Det glæder jeg mig til sker igen.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  PS. Jeg er vild med din header – tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er “ny” kaffedrikker,så morgenkaffe er endnu ikke en del af min hverdag. Mest fordi det gerne må gå lidt stærkt om morgenen, og her ville en nespressomaskine jo være en fantastisk hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det bedste er de morgner hvor jeg vågner, der er helt stille i huset, solen skinner og fuglene synger. At kunne sidde der med en kop kaffe, og bare lade tankerne flyve. Vil sætte pris på hvis det billige kaffe blev udskiftet med denne lækre maskine. 🙂 Rigtig god påske til dig og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  morgenkaffen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg når aldrig at drikke kaffe inden jeg tager på arbejde, men til gengæld kan jeg næsten ikke komme indenfor på kontoret før jeg har koppen i hånden. Min bedste morgenkaffeoplevelse er derfor noget så simpelt som hver morgen på arbejde. For der er bre ikke noget så godt som dagens første kop. Måske en Nespresso ville give mig et ny yndlings morgenkaffeoplevelse, for så ville jeg helt klart tage mig tiden til det før jeg skal på arbejde :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea wille

  Det er weekender hvor manden sover længe og jeg som A-menneske går morgentur med hunden. Der er rigtig hyggeligt at gå på engen med et krus kaffe. Hvis vi er heldige er der en hare eller en ræv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Den bedste morgenkaffe for mig er:
  når vi er på 1 uge ferie i sommerhus hver sommer. Lister op før de andre og tage dynen og en kop kaffe med ud på terrassen og sidde der i stilheden og se solen bryde frem, duggen lette fra græsset og nogle gange hvis jeg er heldig, kommer små rådyr forbi for at nippe af bærbuske og blomster…
  DET er den bedste morgenkaffe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Lindegaard

  Jeg havde en fantastisk kaffeoplevelse dagligt, da jeg arbejde på strøget og den lækre morgen caffe latte hver dag kom fra caféen omme bag ved:-) Den bedste kaffe at starte en arbejdsdag ud med;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna N

  Fed konkurrence! Ville være alt for fedt, at vinde en Nespresso-maskine 🙂

  Min bedste morgenkaffe-oplevelse havde jeg den første mandag i februar. Efter 3,5 år som studerende og det billigste instant-kaffe hver morgen, startede jeg nemlig på min nuværende praktikplads, hvor de har en fantastisk kaffemaskine, som sørger for god kaffe hver morgen! Jeg ville derfor elske, at have min egen Nespresso-maskine derhjemme, så jeg ikke skal tilbage til møg-kaffen :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mine kære forældre flyttede fra mit barndomshjem i 2012. Derfor kunne jeg ikke længere opbevare mit fine kaffestel i deres kælder.
  Stellet var fra den ungarske porcelænsfabrik Herend, og det kunne ikke gå i opvaskemaskinen.
  Da salgspriserne i udlandet lå væsentligt højere end i Danmark, valgte jeg at kontakte Bruun Rasmussen. Ved et auktionssalg ville jeg ikke skulle stå med ansvaret for at det nåede godt frem.

  http://www.bruun-rasmussen.dk/search.do?iid=300458830&cid=492&lang=en&mode=detail

  Fordi salget af mit kaffestel gik så godt :raising_hand: havde jeg ingen skrupler over at smide et par tusinde kroner efter en Nespresso Lattissima+ og jeg har glædet mig over min maskine hver dag i 3 år – derfor vil jeg gerne vinde præmien fra Nespresso, så kan jeg nemlig sprede glæden ved en dejlig kop kaffe, som er lige god hver gang.
  Et kæmpe plus ved Nespresso er at maskinen kan betjenes selv om man ikke er specielt vågen om morgenen. :143:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min bedste morgenkaffe fik jeg engang på mit studie. Jeg læste på et studie, hvor der ikke var så mange sociale arrangementer, så jeg gjorde en dyd ud af at snakke med alle dem fra mit hold, da frafaldet generelt er ret stort, og invitere hjem til mig eller spørge, om vi ikke lige skulle ned og have en øl om fredagen. På et tidspunkt var jeg ved at blive træt af, hele tiden at var mig, der tog initiativet, men da jeg havde fødselsdag kort tid efter, ville jeg alligevel gerne fejre den med dem fra holdet, så endnu engang spurgte jeg, om folk ville komme til brunch hos mig den følgende søndag – og det var en god beslutning, for da jeg kom i skole på min fødselsdag, havde de alle sammen arrangeret surprise-morgenmad med rundstykker, frugt, kager, kaffe og ALT, hvad der hører til. Det var den bedste morgenkaffe, jeg nogensinde har fået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Om sommeren hvor jeg kan nyde morgenkaffen udenfor i varmen,det er så dejligt og hyggeligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Min bedste morgenkaffeoplevelse er, når mine børn har listet sig til at lave kaffe til mig og deres far for at glæde og overraske os. Dejlige unger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Min bedste kaffe oplevelse, er når jeg hverdag mødes med mine veninder i cafeen på studiet, hvor vi lige får os lidt ekstra “boost” inden den næste forelæsning. Der er bare noget rigtigt hyggeligt over en kop kaffe! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pedersen

  Min bedste morgenkaffe oplevelse har været hver dag med min mand gennem 17 år, som jeg nu desværre er ved at blive skilt fra. Han er den aller bedste far til vores to små piger, og jeg har en utrolig stor respekt for ham. Jeg vil ham ubetinget det bedste. Det vil han også for mig, derfor ved jeg at vi sammen stadig kan nyde en god kop kaffe (sammen eller uden vores dejlige døtres selskab).. Hvis jeg vinder, skal kaffemaskinen stå i vores kommende fælles hjem. Planen er nemlig, at pigerne skal blive boende og vi forældre så på skift flytter ind hos dem.
  God påske og tak for en dejlig blog.
  Vh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Den bedste morgenkaffe er hver søndag morgen,hvor der bare er ekstra god tid til at nyde den.
  Sidste sommer var vi i Kroatien,boede på et lækkert hotel med egen balkon,med udsigt over havet og den morgenkaffe slog alt andet jeg har prøvet.
  Den udsigt,stemningen,ferie mode og ren nydelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lyden af de legende børn på legepladsen. Lyden af latter og glæde. Alt imens jeg sidder og funderer over stort og småt på
  bænken med en kop kaffe i hånden. -Det er livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Min bedste morgenkaffe får jeg om lørdagen, når jeg vågner uden et vækkeur og kan gå ud og brygge en kop kaffe og piske en omgang mælkeskum og så tage den med ind i sengen igen. At ligge der med Mads og Monopolet strømmende ud af radioen og vågne langsomt med en god kop kaffe i hånden, mens man ved, at hele dagen ligger foran en… Dét er lækkert! Især hvis solen også skinner ind af vinduerne, som den gjorde sidste lørdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie R

  Min bedste morgenkaffe oplevelse, var da jeg lige var flyttet til Los Angeles for at bo et halvt år. Jeg var ankommet om natten og da jeg vågnede op i min nye lejlighed med min roomie, lånte jeg et par skeer insta kaffe af hende og satte mig ud på min nye balkon og kiggede ud over byen imens solen varmede godt fra morgenstunden.. Ah hvilket minde! Det havde selvfølgelig været perfekt hvis koppen havde indholdt en god kaffe som Nespresso 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg er på barsel, så min bedste oplevelse/tidspunkt er om morgenen når min kæreste og datter (2½år) er taget på arbejde/i vuggestue og min søn på 16 uger tager sin morgen power nap på ca 30 minutter. Det er ren mig tid, hvor jeg spiser morgenmad m.m.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Rørbæk

  Jeg har først lært at drikke kaffe for nogle måneder siden. Min kæreste elsker kaffe, og efter han lavede det til mig en morgen, har jeg nærmest været afhængig af det!

  Så det ville være perfekt, at kunne takke ham med en lækker Nespresso maskine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda zoega christiansen

  min bedste morgenkaffe var i sengen med spejlæg og frisk frugt lavet af mand og børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Bedste morgenkaffe oplevelse var da jeg var i New york for første gang og gik rundt på Manhatten med store øjne og nød min morgenkaffe med den obligatoriske bagel i Central Park…..åhh good times!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone F

  De morgener hvor kæresten og jeg endelig har tid til at nyde morgenmad sammen. <3 Vi er lige flyttet sammen og han er ikke helt tilfreds med min instant coffee, så sådan en nepresso-maskine vil være perfekt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Aftenkaffen med min mand når børne er gået i seng og der er ro i huset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Mmm helt klart på Aunt Benny i Berlin, super god cafe latte sammen med ristet bagel og deres hjemmelavede nutella… Ren lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kan ikke nøjes med at skrive om én enkelt oplevelse. Kaffen er en fast del af min morgenrutine, hvor man lige har en halv times tid til at vågne, slappe af og blive frisket op. Morgenkaffen betyder for mig afslapning og velvære, og når man er studerende er det rart en gang imellem at glemme alt om læsning. Denne her kaffemaskine kunne i hvert fald give glæde i en travl studietid med bachelorskrivning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den bedste kop kaffe. Er den jeg får hver morgen og som får liv i hele kroppen. Særligt er de skønneste kopper kaffe dem der i virkeligheden er undskyldningen for lange, dybe samtaler med de bedste venner. ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M

  Min bedste morgen kaffeoplevelse var helt klart den første date med min dejlige forlovede, Kasper. Vi var på en brunchdate i Nyhavn og jeg kan tydeligt huske i detaljer alt hvad vi fik – specielt husker jeg vi fik rigtig god kaffe. En kaffeoplevelse jeg aldrig glemmer. Det er i dag snart 6 år siden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Min bedste morgenkaffe er de weekender, hvor jeg vågner tidligt ved, at min datter kommer listende med sin dyne, og ikke kan sove mere. Så sidder vi i sofaen med dyner, ser Ramasjang, spiser morgenmad og drikker kaffe og juice (det er altså kun mig, der drikker kaffe) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Jensen

  Det må være den morgen hvor vores søn lige var kommet til verden og vi fik serveret morgenmad på fødestuen. Kaffen var forfærdelig, men jeg glemmer den aldrig og det var den bedste morgen i hele mit liv og helt klart den bedste kaffeoplevelse =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  uhm det er nok når min mand giver mig et stort smæk kaffe kys om morgenen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hej 🙂
  Drikker ikke selv kaffe, men vil gerne vinde denne lækre maskine til min veninde som er enlig mor, og hun fortjener en lækker kop kaffe når hun endelig har et stund for sig selv, hvor hun kan lade op. Hun er enestående og formår at bringe glæde ind i travl hverdag på jobbet og som mor.

  God påske :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke T

  Uha nu har jeg ikke så mange minder da jeg lige har lært at drikke kaffe 😉 dog var hele familien samlet her til påske, over ved min storebror. jeg vågner som den første og går ud og bakser lidt med hans kaffemaskine, da jeg hører min mormor stå og grine lidt af mig.. hun hjælper/lærer mig at blive gode venner med den 😉 hvor vi bagefter går ud, nyder solen og snakker om alt mellem himmel og jord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Min elskede søster Lis og jeg har det utroligt godt sammen, men vi kan også blive uvenner i løbet af meget kort tid. Vi er meget forskellige, med forskelligt syn og holdninger til mange ting, og nogen gange går det galt. Så skumler og brokker vi os lidt, indtil een af os foreslår at snakke om det over en kop kaffe. Og de kopper kaffe har givet anledning til mange gode samtaler om vores forskellighed, barndommens uhensigtsmæssige mønstre og vores liv iøvrigt.
  Derefter er der fred længe, hvor vi selvfølgelig også drikker kaffe, men det smager knap så godt som de ‘alvorlige’ kopper..
  NB. Vi laver selvfølgelig kaffe på hver sin måde. Men jeg er sikker på, at vi begge vil nyde en kop kaffe fra den fede Nespresso maskine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min bedste morgenkaffe er helt sikkert søndag morgen, ved morgenbordet med min mand og datter og tanken om at vi har en hel og uplanlagt dag foran os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg klarer simpelthen ikke dagen uden en frisk brygget lækker karamel kaffe med et drys af lakridsrod og et pift en stimet skummetmælk. Det kan gøre enhver glad om veltilpas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Jeg er en stor kaffe drikker og elsker kaffe i alle versioner
  Min daglige morgenkaffe er den bedste start på dagen – ro og stilhed inden mine 3 drenge skal op, den kop kaffe vil jeg meget nødig undvære.
  Men men men der er ikke noget der er bedre end den første kop kaffe man indtager på terassen hvert forår – det er helt magisk. Vi har fået en ny kaffebar i Fredericia – kurts kaffebar. En bar med fantastisk kaffe og god afslappet stemning – den bliver ofte besøgt
  God påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  bedste morgenkaffemimde er uden tvivl for et års tid siden hos min morfars hus i Grønland. Han har det smukkeste udsigt til havet og isfjeldene. At sidde og kigge på det fra terrassen, med en kaffe i hånden giver en SÅ meget ro i kroppen, at selv hvis man var stresset, glemte man alt om det, for det her med naturen og luften er simpelthen noget af det bedste man nogensinde kunne drømme om. Så lader man gøremål være gøremål for en stund. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Jeg passede min fars lejlighed sidste sommer. Hans altan er bogstavelig talt lige ud over havnen. Det var SÅ fantastisk at vågne, når solen skinnede ind af vinduerne – lave en kop kaffe og sætte mig ud på altanen. Det var som om, kaffen smagte meget bedre den sommer, fordi den blev nydt i ro med lækker udsigt til blåt hav 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Den bedste (og sjoveste) må næsten være da jeg som barn var ude og besøge min oldemor. Hun kunne ikke huske så godt, men bagte altid kage og lavede kaffe til når der kom gæster. Hun kunne bare ikke liiiige huske hvor meget kaffe der skulle i, så hun havde taget to hele kopper kaffe i maskinen… De voksne synes bestemt ikke at det smagte godt, men lille mig på 5 år var vild med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Den bedste morgenkaffe oplevelse er faktisk idag, vi sidder på altanen med udsigt over de norske fjelde. Vi har lige været ude og stå en time på ski på helt nypreperede pister, så bliver livet ikke bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lizette

   Min bedste morgenkaffe må være dagen efter jeg havde født min 3. datter og efter en lang graviditet pludselig kunne li kaffe igen 😉 Så den blev indtaget med min smukke nyfødte på armen;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Min bedste kop kaffe er lige nu, jeg sidder og hygger mig, kigger ud over fjorden, himlen er blå og solen spejler sig i vandet, åh hvilken morgenstund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mit bedste kaffe minde er – hvor absurd det end lyder – faktisk om vinteren. Jeg har enormt svært ved at stå op om morgenen, men når jeg står op og lige får mig en morgenkaffe, så virker dagen generelt mere overskuelig. Jeg tager gerne to-og kaffe med og nyder kaffen med min bedste veninde på vej til vores studie! Det er lige før at hun elsker kaffe mere end jeg, og da hun snart har fødselsdag, ville det glæde mig at kunne forære hende denne kaffemaskine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Andersen

  Min bedste morgenkaffe oplevelse, må være når jeg sidder helt stille en tidlig morgen, og ikke kan høre andet end fuglesang og se solen begynde at titte frem bag træerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Puha det ved jeg faktisk ikke lige… Men en dejlig morgenkaffe jeg mindes er fra engang jeg var i sommerhus hvor jeg kunne stå direkte op og tage en kop kaffe med ud på terrassen og sidde og lytte til fugle/får imens jeg langsomt vågnede op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Min bedste kop kaffe er altid, når jeg besøger mine bedsteforældre, og får god kaffe og min mormor har lavet hjemmebag. Det er en udsøgt fornøjelse og ægte livskvalitet : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste morgenkaffe var da jeg sidst blev vækket blidt med morgenmad og kaffe i sengen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste morgenkaffe er helt sikkert også når jeg kan nyde den i forårssolen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Min bedste morgenkaffe nyder jeg hver evig eneste dag. Selvom jeg møder 8-15, sidder vi altid sammen mand og børn og hygger om morgenmaden. For os er morgenmåltidet dagens vigtigste og morgenhyggen betyder alt for en god dag. De små vågner af sig selv kl 6. De boliger putter tid lift, men hellere morgenfriske børn end børn der ikke får ordentlig morgenmad. Min kaffe er sammen med morgenmaden noget jeg ser frem til hver evig eneste dag:-!) og derfor er det og dem bedste morgenkaffe hver dag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B.

  Morgenkaffe med min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaffe, fløde, kokosolie, termokrus, bog og terasse er ihvertfald et godt bud på en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Min første kop kaffe i vores hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Min bedste kaffeoplevelse er faktisk bare de dage jeg når ned før ungerne er vågnet 🙂 Bare sidde i haven og nyde en kop kaffe i solen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Min bedste kaffeoplevelse er også udenfor i forårssolen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste kaffeoplevelse, er når manden overrasker mig med en kop, når jeg sidder hjemme og arbejder på mit kontor! 🙂
  kh. Pennie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Christensen

  Min bedste morgenkaffe oplevelse havde jeg sammen med min mormor for et par somre siden.

  Jeg havde tilbragt natten hos hende på hendes dejlige gård lidt uden for Aalborg. Jeg stod tidligt op og forberedte udendørs morgenmad til os, som stod på hjemmebagte boller og smørkrans. Dertil fik vi en kop kaffe lavet på hendes Madam Blå kaffekande, serveret i hendes gamle musselmalede kaffestel. Min mormor blev simpelthen så glad og det var så hyggeligt med morgensol og fuglekvidder og en snak uden dagligdagens bekymringer.

  Den morgen med min søde, lille mormor tænker jeg tit tilbage på med et smil på læben.

  God påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Meget tidllig og kold solopgang over Grand Canyon med medbragt kaffe. perfekt kaffeoplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Jeg har denne erindring:

  Campingplads. Kæmpe vom. Træt, højgravid og VARM. Sommer. Og så det lyksalige: kaffesiruppen i køleren. I en pæn lille flaske. Klar til at kæle med kold, kold mælk. Og et plastiksugerør.

  Jeg dør stadig lidt af lykke ved tanken om, hvor godt DET var.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker den første kop kaffe i weekenden, når kæresten kommer ind med den. Tror det ville være en bedre kop med denne skønne maskine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Tror den bedste morgenkaffe er den der kan drikkes ude i solen på den allerførste rigtige forårsdag! Det er simpelthen så dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Mit bedste morgenkaffe minde er helt klart de hyggelige morgener fra barndommen, hvor hele familien samles om morgenbordet og duften af kaffe breder sig i rummet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg kan INGENTING uden min morgenkaffe – fra Nespresso! Men da min kæreste ikke har en nespressomaskine (selvom han er om muligt en endnu større kaffenørd end jeg – OG han gav mig min nespressomaskine!! Hvor sød er han lige??) ville jeg forære denne til ham, og forhåbentligt gøre både ham rigtig glad og mine morgener hos ham lidt bedre 🙂 🙂 Jeg krydser fingre så meget!!! Jeg ville ELSKE at kunne give ham noget flot, nu hvor SU’en normalt ikke rækker…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Jeg venter stadig på den der helt, helt rigtige kaffeoplevelse -måske denne fine maskine kunne give mig den:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  det bedste er ´morgen kaffe-kysset fra min skjønne mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Cecilie

  Min bedste morgenkaffe drikkes i selskab med dem jeg elsker (familie og venner), så kan jeg ikke ønske nogen bedre start på dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min bedste kop kaffe er når min kæreste og jeg laver kaffe – og tager den med ind i sengen og åbner vinduet. Kaffe og frisk luft men stadig under den varme dyne – det er skønt. Jeg vil derfor bliver såhhh glad for at vinde en nespresso maskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Mine to bedste kaffeoplevelser er de tidlige morgner efter begge mine fødsler af mine piger. I stilhed, træthed, udmattelse og total lykke❤️❤️Har en god kop kaffe med varmt og skummet mælk gjort godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Min bedste morgenkaffe oplevelse er uden tvivl den kop kaffe jeg hver dag nød under min barsel når min datter sov sin første lur. Der landede jeg ligesom i dagen og fik mig en velfortjent lille pause med “mortid”. Sådan en kop morgenkaffe vil uden tvivl blive endnu nemmere og mere lækker med sådan en maskine. Og da jeg snart skal på barsel igen, vil det være helt perfekt at vinde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  En ødegaard i Sverige med de bedste piger omkring mig, ingen larm og støj, en strålende morgensol på himlen, og en kop kaffe i hånden. Det var tider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Der er så mange, for gennem hele mit liv er der blevet drukket spandevis af kaffe ved køkkenbordet, mens mine veninder og jeg klarede verdenssituationen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Jeg elsker kaffe Jeg elsker min kaffe om morgenen hvor jeg nyder stilheden og tankerne om en hel ny ubrugt dag forude. Nyder stilheden inden mine 3 teenagere står op og der er sus over feltet inden vi skal ud af døren alle 4.
  Min bedste kaffe oplevelse er den første kaffe jeg får på terassen hvert forår – det er helt magisk. God påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  den bedste kop kaffe er den jeg få gange er heldig at få – den man drikker efter en masse husligt arbejde – men kun når hvis ikke baby vågner fra lur.. Hvorfor vågner ens datter altid lige inden den kop kaffe? Men i hvert fald er det alfaomega med en hurtig kop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Min bedste morgen kaffe oplevelse fandt sted på min fødselsdag sidste år. Min søde veninde overraskede mig med en brunch tur i fantastiske New York, byernes by. Det var uden tvivl den bedste kop kaffe jeg længe har fået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver lige glad,hver eneste gang et af.mine børn laver morgenkaffe til mig!;)
  Fantastisk med små frivillige opvartere!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Jeg er den eneste i vores lille familie som ikke drikker kaffe, men min mand og unger gør. Så at vinde denne maskine vil være noget af det bedste, så kan jeg nemlig severe varme vafler, bacon og æg til meget glad familie hver morgen,.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Min bedste kaffeoplevelse er den allerførste kop hver morgen med udsigten ud over søen, som vi er så heldige at have udsigt til herfra, hvor vi bor :-). Rigtig god påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Mine bedste kaffe oplevelser finder sted hver evige eneste morgen. Hjemme hos os drikker vi alle kaffe om morgenen. Her får jeg synet af mine forældres kærlighed der blot vokser hele tiden, som er det bedste at vågne op til.

  – krydser virkelig finger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Min bedste kop kaffe er tidligt om morgenen -kl 530- imens jeg i stilhed lister rundt for at gøre mig klar til jobbet på sygehuset.. Er dog helt overbevist om at netop den kop tiltrængte kaffe vil være så meget bedre med en Nepresso fremfor skummel instant kaffe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Bedste kaffeoplevelse? Det er morgenerne om sommeren, hvor min dejlige mand, gennem næsten 25 år, og jeg sætter os ud i vores gårdhave med hver sin kop kaffe og byder dagen velkommen. Der er ro og fred og vi er kun os 2 og vores kaffe. Se, det er den bedst måde at komme i gang på. Vi har allerede startet sæsonnen med morgenkaffe i det fri i påsken, under tæppet ude i gårdhaven. Elsker det simpelthen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har ikke selv lært at drikke kaffe – men det bedste vil være at kunne lave en lækker kop til min mand. Vores Nespresso er gået i stykker og jeg rammer bare ikke plet, når jeg forsøger med pulver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Melgaard

  Mit bedste morgenkaffe-minde er utallige morgener da jeg arbejdede på Baresso, hvor vi gik og tullede og satte butik op og samtidig fik en god snak og en kop morgenbryg – så dejligt og den bedste måde at starte en god dag på. Hav en god uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Min bedste kaffeoplevelse er når jeg brygger en kop om morgenen i mit togokrus for at tage den med i bilen og køre på arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Lørdag morgen, den første kop er en himmerrigs mundfuld. Hverdagene er ren overlevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg skulle besøge min veninde og drikke morgenkaffe, hvad jeg ikke vidste var, at det var begyndelsen på min polterabend – SURPRISE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie oelsen

  Bedste morgenkaffe oplevelse er efter en frisk løbetur i sommermånederne, hvor man kan sidde på altanen og lade op til dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lund

  Min bedste morgenkaffe-minde er fra sidste sommer, hvor min kæreste og jeg cyklede ud i Marselisborg skoven med kaffe i termokander og sad på en bænk og drak kaffe, mens vi så udover vandet. Det var meget romantisk og super hyggeligt (lige indtil hans ekskæreste kom cyklende forb. Heldigvis var hun iført grimt cykeltøj, så jeg overlevede lige 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Den bedste morgenkaffe-oplevelse, som jeg har haft, var da min elskede lillebror pludseligt overraskede mig midt i morgenkaffen på min fødselsdag for et år siden, ved at han (uden at fortælle det til nogen) var kommet hjem fra Australien. Han havde været afsted i et år, og det var slet ikke meningen, at han skulle komme hjem før et par måneder senere. Jeg blev så lykkelig for at se ham vel hjemme igen, at jeg begyndte at græde af glæde. Lige der, midt i morgenkaffen! Som den ældste er man nok altid først rolig, når alle søskende er på dansk landjord 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Min lille dreng der smider sutten i kaffekruset. Enten fordi han vil smage eller fordi at han syntes, at det er sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla L

  En meget tidelig solskinssommermorgen, med bare tæer i det dugvåde græs og supergod kop kaffe i hånden 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Min bedste morgenkaffe oplevelse er de morgener hvor der er tid til at nuppe morgenkaffen med ind i sengen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den første kop kaffe jeg har fået efter mine fødsler har været absolut fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne nordgren

  Jeg var i fuld gang med at læse op på pensum en søndag morgen i sengen (læs tidligt) og ind kommer min dejlige kæreste med en velduftende kop kaffe… Og lidt efter kom han faktisk også med morgenmaden <3 Helt uden at jeg havde sagt noget… Det er min dejligste morgen-kaffe-oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sikke en lækker konkurrence! 😀 Min kæreste har altid ønsket sig sådan en maskine – jeg krydser fingre for, at vi vinder den.

  Det er i weekenderne, hvor min kæreste og jeg endelig har tid til at sidde sammen stille og roligt og bare nyde den ro, lære morgenmad og kaffe og ikke mindst hinanden. Til september kommer der til at sidde endnu et lille familiemedlem med ved bordet – vi kan slet ikke vente. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste morgenkaffe minde, er når jeg sover hos min kæreste og han står op og laver kaffe til os. Han laver for det meste bare en kop, som vi så deler 🙂 Det er nok mere en tradition end et minde, men i hvert fald super hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Petersen

  Morgenkaffe på altanen, i sol og med min kæreste ved min side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Det er måske lidt plat, men for pokker, hvor har jeg haft nogle gode morgenkaffe-stunder på Roskilde-festival! Både lige, når man var stået op og inden man overhovedet var gået i seng!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Har aldrig haft en kaffemaskine, så det ville være fantaktisk hvis jeg vandt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ísbjörg

  På sommerferie på Island ude i ødemarken i et lækkert sommerhus – familie omkring mig, træt efter en lang gåtur i den smukke natur, og en varm kop kaffe i mine hænder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Min bedste kaffe oplevelse må være hver søndag, hvor jeg har tid til at nyde min dejlige morgen-kaffe, som er uundværlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være de gange jeg vågner om morgenen, og min dejlige kæreste allerede har været oppe og sætte kaffe over, så man får den perfekte kop kaffe (af en eller anden grund laver han bare perfekt kaffe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg vågner af mig selv. Og nyder kaffen uden stress. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Rose

  Lækkert! Deltager 🙂 idaschultz713@hotmail.com
  Min bedste kaffe oplevelse er hver gang jeg laver en kop med sirup, lakridspulver og vaniljesukker! 😛 Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nippe nappe før middagen