Derfor er påsken bedre end julen...

Påsken for fire år siden…

Påsken kan være så forskellig, nogle år er der sne (som for et par dage siden), og andre år er det strålende sol. I alle mine barndomsminder, er påsken var og dejlig og fyldt med godt vejr. Jeg kan huske at der er blevet samlet åg i forårs og sommer tøj, og leget i timevis i haven. Dette billede er fra min fars sommerhus for fire år siden. Jeg har klipklapper på og den lille Cookie, oplever stranden for første gang. Jeg stemmer for at alle Konrads påskeminder bliver lige så dejlige og varme…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er påsken bedre end julen...