Når man får det bedste, ud af det værste...

Min dag som brud

IMG_4027.PNG

I dag er en dag jeg har set frem mod længe. I dag skal jeg for første gang have sat brudehår, jeg skal prøve brudekjoler og dulles op. Jeg starter med at få sat hår, her til morgen, og så mødes jeg med min weeding planner og min muttis, og prøver kjoler. Hold da op hvor jeg glæder mig. Der kommer selvfølgelig billeder her og på Insta senere. Sikke en dejlig start på fredagen og weekenden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man får det bedste, ud af det værste...