Off to New York 

Mål af Wedding diet efter 1 1/2 måned

  

Jeg har ikke vejet mig de sidste to mandage, sidste uge var jeg i San Fran og nu er jeg i NY. Jeg har ikke været i nærheden af en vægt, og når jeg har været hjemme har kroppen været fyldt af vand efter natflyvninger. Så selvom jeg ikke kan fortælle hvor mange kg jeg har tabt, kan jeg fortælle noget meget  vigtigere. Nemlig hvordan jeg har det. Jeg vågnede i morges med en fantastisk følelse i kroppen, min krop skriger ikke længere efter sukker og jeg har fået en helt ny energi. Det er ingen hemlighed at jeg har været mere i USA end Danmark de sidste tre uger, og det har været hårdt. Jeg har ikke sovet her, og heller ikke optimalt når jeg var hjemme. Men i nat fik jeg den bedste søvn i laaaaannnnng tid. Jeg har spist en omelet af æggehvider og grøntsager til morgen, og vil nu tage en lang tur rundt på Manhattan. Jeg er virkelig glad, jeg har det skønt og jeg kan mærke et overskud der har været gemt væk sammen med sukkeret. I aften flyver jeg hjem, og skal den næste uge sove i min egen seng og forhåbentlig få startet med min træning igen. Hvilken fantastisk start på igen og ikke mindst mandagen. 

 

Et par billeder fra i går nat dansk tid, læg mærke til de smukke hvide kirsebærtræer i baggrunden, og selvfølgelig en klassisk gul taxa. Det er en meget træt mig, men i dag er der smil og lykke i mit ansigt❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to New York