når dagen tager en uventet drejning....

Derfor er påsken bedre end julen…

015

Er der noget bedre end en påskefrokost? Ikke hvis du spørger mig. I julen er alle så stressede, der er gaveræset, og kulden. Påsken er så afslappet og uden forventninger. Jeg har allerede været til et par rigtigt gode påskefrokoster, og jeg elsker det. Det er også så dejligt nemt med børn, for der er noget alle kan spise, og det behøver ikke bliver så tungt. I år har jeg fri den første del af påsken, og vi nyder tiden sammen som familie. Det er så dejligt med påske.

019046050015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

når dagen tager en uventet drejning....