Påsken for fire år siden...

Den sidste dag i Påsken

Sikke en dejlig påske det har været i år. Jeg har haft tid med mine nærmeste, mine venner og selvfølgelig min egen lille familie. Jeg har nået at være på job et par dage, men det bedste af det hele haft en masse fridage. Det er så dejligt for Konrad, når vi holder så mange fridage, og har lidt ekstra tid sammen som familie. Det er som om han udvikler sig for hver dag der går. Han er endelig begyndt at forstå at han ikke skal kalde på sine forældre om natten, og her sidste dag i ferien, kan jeg konstatere at vi alle er friske og glade. Sikke en lykkelig afslutning, på en fantastisk påske.

3 kommentarer

 • Camilla

  Sikke da en dejlig milepæl – for Jer alle 3 :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en skøn påske – må man spørge, hvor det fine æg er fra..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak:) de er fra sommerbird og er flere år gamle:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påsken for fire år siden...