Den perfekte lørdag 

Bryllupskrise

Godt, nu siger jeg det jeg tænker… Vi ved ikke hvad vi vil… Jooo vi vil gerne giftes, men alt omkring det er ret usikkert. Vi har fundet kirken og dagen, og det bliver ikke ændret. Men hvad er det egentlig jeg vi vil? Vil vi have det store prinsesse bryllup, eller er vi mere til et havebryllup (I kan se vores hus på billedet, og jeg syntes det er så personligt at holde det hjemme, nu hvor vi har pladsen). Jeg tror det nemmeste vil være at holde det, der hvor vi har reserveret. Det er det smukkeste sted, men er det mig os?  Måske er det mere os, med et have bryllup, hvor der er plads til det utraditionel. Der er også bare MEGET mere arbejde i det, og orker vi det, midt i ombygningen af huset. Jeg er slet ikke sikker på noget, og nu har jeg faktisk fundet en bryllupsplanlægger, der skal hjælpe mig og tankerne lidt på plads. Så må vi se hvad det ender med…

Foto DR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte lørdag