Mål af Wedding diet efter 1 1/2 måned

Brudehår

IMG_6195.JPGIMG_6201-0.JPGTiden begynder at nærme sig brylluppet, og jeg begynder at være spændt. Der er så meget at tænke på, og noget af det sjoveste er selvfølgelig at finde det rigtige hår og kjole. Håret har jeg været meget i tvivl om, da jeg ikke ved om jeg vil havde det oppe eller nede. Så da søde Juliet fra juliet-hairdressing, spurgte om jeg ville komme, og prøve lidt forskelligt hår, sagde jeg selvfølgelig ja tak. Hun var så dygtig, og lyttede meget til hvad jeg kunne tænke mig. Først prøvede vi lidt krøller, for at se hvordan det ville se ud, og så lavede hun den smukkeste opsætning. Den endte med at være meget klassisk og smuk. Jeg syntes det er så vigtigt at vælge den rigtige frisør, når man skal have sat hår til en fest eller bryllup, og jeg kan klar anbefale Juliet, hun har sat hår så mange gange før. Hun har prøvet det meste, og man kan se en masse looks, på hendes Instagram lige her. De laver selvfølgelig også alt det andet der skal til, for at føle sig som en prinsesse, som striber og klip, det må jeg have ordnet næste gang. Det var den hyggeligste salon, og det er ikke sidste gang jeg kommer, dejligt med en ny sød frisør. Jeg hoppede direkte i en brudekjole efter, for at se hvordan, det ville se ud med slør. Jeg syntes det var så smukt og klassisk, og ved stadig ikke hvad jeg skal vælge. Hvad syntes I?

hår2Indlæget er sponsoreret, jeg betalte ikke for at få sat det smukke hår.

5 kommentarer

 • Julie

  Synes det kommer an på kjolen.. med en dyb åben ryg skal håret næsten være oppe 🙂

  ..ej, hvad ved jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvis jeg må være ærlig.. Så synes jeg at kjolen på de tidligere billeder (med den dybe ryg) og håret opsat, som her, er noget nær det smukkeste jeg har set. Fik næsten kuldegysninger – synes bare du så så smuk ud! Jeg kender dig jo ikke, men wauw det klæder dig at være brud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Opsat – elsker billede med kjolen med den åbne ryg og det opsatte hår – SÅ smukt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Helt klart billede 3. Du har en smuk ryg som skal vises frem hvis kjolen går ned der, en flot hals som ikke skal skjules, og et smukt ansigt som jeg ikke syntes håret skal gå ind over. Er vild med dit hår på billede 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk! Og tak for inspiration. Jeg skal giftes med mit livs kærlighed til september, så suger inspiration til mig alle steder fra – trawler ned igennem din bryllup-kategori med det samme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mål af Wedding diet efter 1 1/2 måned