Påske skattejagt

Test af de bedste shampooer til skandinavisk hår

bedste shampoo skandinavisk hårJeg har prøvet at sammensætte en test af de bedste sommer shampooer til skandinavisk hår. Som de fleste ved, kan man jo få produkter i alle prisklasser, derfor syntes jeg det var spændende at samle lidt om de bedste (efter min mening) på markedet.

Den billige.

Dove er kommet med en shampoo, der ikke koster alverden, men samtidig har været mange år under vejs. Fordi de er så stort et firma, har de råd til en masse resurse og tests. En meget velduftende og lækker serie med både balsam og kur. Det er efter min mening den shampoo man får mest for pengene.

Den populære

Moroccanoil er en af tidens mest populære serier. Særligt deres hårolie, har opnået stjernestatus. Jeg er glad for produkterne, og syntes kvaliteten er høj, men duften har aldrig været helt mig- hvilket mine veninder slet ikke forstå, de siger de har lyst til at spise den. Der er ingen tvivl om at det er nogle lækre produkter, som også pynter fint på badeværelset, og virkelig minder én om sommer. Moroccanoil har også lavet en serie til skandinavisk hår, den hedder light og kan købes hos frisøren eller på nettet.

Den svanemærkede

Hvis man er det det helt sunde og uden parabener, er muligheden shampooen fra Ingredien. Den indeholder ingen allergifremkaldende, olier, konserveringsmidler eller paraffiner. Den dufter derfor heller ikke af det store- det giver jo sig selv Jeg ville bruge den hvis jeg havde sart hus, var gravid eller til mit barn. Den er også perfekt til skandinavisk hår.

Den hos frisøren

Min frisør har altid ført produkterne fra Davines, og de dufter skønt. Alt er bare lækkert, fra deres kur æsker til duften. Jeg elsker min duft i håret når jeg går hjem fra frisøren, og det er jo lækkert, at man kan forkæle sig selv med et produkt eller to fra de profesionelle. Deres serie MELU er særligt godt til det lyse, fine hår så mange i Danmark har betalt sig til.

Jeg håber I kunne bruge lidt inspiration til shampoo, og så er det jo op til den enkelte om det skal være, dyrt, billigt, øko eller noget helt andet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske skattejagt