Skuffet i New York

Stemning i New York Når jeg går rundt midt om natten dansk tid, og har fløjet hele dagen, og har været tidligt oppe med Skinken hjemme- er jeg lidt træt. Det må jeg jo nok indrømme… Men når mam så går rundt i en af verdens fedeste byer, er det nemt at glemme. Jeg har taget lidt stemmings billeder på mobilen, for at vise jer, hvordan man overlever efter den 24 vågne time på dagen. Det er bare det hele værd, når man står i midten af Manhattan. Jeg er nu træt hjemme igen, og har nydt søndagen med mine drenge❤️Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skuffet i New York