En nat i London 

Slut fred med de fem kilo, eller tag dig sammen!!!

DSC_0849Jeg har haft nogle gode uger, og når jeg tænker efter måneder. Jeg har ikke hoppet på vægten, og jeg har ikke tænkt over hvad jeg spiste. Det er jeg desværre ikke en person der kan slippe afsted med!!!! Mine jeans er begyndt at stramme, så det ikke er behageligt, uniformen sidder noget strammere, og jeg har lyst til at leve i comfy clothes, ikke en fed fornemmelse, hvis jeg skal være ærlig… Så i dag viste vægten 8, ja 8kg mere end da jeg blev gravid med Konrad. Hold da op, jeg har da haft det hyggeligt og drukket lidt vin, spist chokolade, men 8kg!!!! Jeg er i chok… Der er desværre ingen vej udenom, jeg må tage mig gevaldigt sammen, for jeg tør slet ikke tænke på om 5 måneder, når jeg skal i min brudekjole.

DSC_0846Jeg er typen der skal holde øje med ALT hvad jeg spiser, og jeg hader det. Men på den anden side gider jeg heller ikke være på kur, hele mit voksne liv. Hvis jeg havde vejet 5 kg mere end mine unge dage, ville jeg have taget en beslutning. Enten slutter jeg fred med at jeg er en voksne kvinde der har født et barn og ikke skal stå i en lille kjole hver fredag på et diskotek- Eller også tager jeg mig sammen og får tabt mig. Der er da ingen grund til at bruge alt sin tid, på at stresse over de kilo. De fleste af os ved jo hvad der skal til for at tabe os, og så længe det ikke er 20kg man skal af med, er det jo egentlig en ret overskuelig proces. Jeg har personligt besluttet mig for, at jeg vil gøre mit bedste for at nå min kampvagt til brylluppet. Hvis du også kæmper med et par ekstra kilo, syntes jeg også¨du skal tage en beslutning, vil du slutte fred med din vægt, eller vil du tage dig sammen?

Jeg vil derfor lave en aftale med jer! Hver mandag vil jeg fortælle jer, hvordan ugen er gået og så håber jeg at nogle af jer har lyst til at lege med, og måske fortælle mig lidt om jeres uge. Jeg starter på en bog med en 12 ugers plan. 1 uge er der ingen sukker– så måske der kommer lidt sukkerfri opskrifter som i gamle dage. Håber I vil følge med, jeg er så glad for at jeg står til regnskab her på bloggen, ellers ville jeg ikke kunne tage mig sammen… Wish me luck…

4 kommentarer

 • Mia

  Held og lykke med det :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også taget 8 kg på.. Jeg er dog gravid, og venter lige med at kæmpe nogen som helst kamp til jeg er færdig med at være det 😉 Men er kun i uge 20, så forventer at der sidder lidt tilbage efter, hvis jeg fortsætter i den stil..

  Men jeg er helt enig, gør noget ved det eller accepter den du er i dag 🙂 Ellers bliver man aldrig glad.. God kamp 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Held og lykke 🙂 glæder mig til opskrifter, og du må endelig skrive om bogen er god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Ja de der kilo har det bare med at snige sig på mens man lige……. er helt klar på at hoppe med på vognen. Håber du vil dele lidt opskrifter☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nat i London