Før og efter billede- og en vinder

Mit hjemmekontor

DSC_0814Det er lidt strengt, og jeg undskylder på forhånd til min forlovede. SORRY HONEY. Da vi flyttede ind i huset, fik jeg lov at bestemme det meste med indretningen. Det eneste Kasper ønskede sig var et sort skrivebord fra ILVA. Han fik det selvfølgelig, og nu har det stået i snart to år, og samlet støv, og ikke været brugt mere end 5 gange. Så nu har jeg flyttet det ind i vores soveværelse, og har allerede brugt flere timer her. Jeg elsker den lille plads, og det er da også bedre at det bliver brugt, end at stå en en stue vi aldrig bruger, for at samle støv. Jeg må huske at give Kasper en masse ekstra kys og bage et par kager, og håber jeg får lov at beholde det. For jeg ved jo godt det er det skat…

DSC_0815DSC_0816Der er plads til mit penalhus fra gymnasiet, mit yndlings duftlys, billeder af Konrad, et par bøger der giver dårlig samvittighed, en glad kop fra Søstrene Grene og et par små nips fra USA. Jeg elsker mit nye sted:)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter billede- og en vinder