Slut fred med de fem kilo, eller tag dig sammen!!!

En update om barn og søvn…

7Ham her altså- jeg kan ikke andet end at smile når jeg ser dette billede. Jeg tænkte at jeg ville komme med en update på dette indlæg (Når bloggen ikke er et glansbillede) om søvnmangel. Det går bare så godt for tiden, altså ikke sagt at Konrad sover igennem, men han vågner langt mindre, og kommer først ind til os og putter/sover om morgnen. Hvilken lykke og hvilken luksus:) Der er virkelig intet så hårdt, som manglende søvn- jeg har været helt opgivende- hvilket ikke ligner mig. Men vupti, efter et par gode dage med søvn, så er jeg tilbage. Nu kan jeg koncentrere mig om at bruge alt min energi på verdens dejligste Skinke. Når mor er glad er børnene glade, er det ikke sådan man siger? Jeg har nu også overskud til at tænke over hvad jeg spiser, og forhåbentlig også min træning. Åh hvor jeg håber det fortsætter sådan… Lige nu er status at vi er en glad familie, med en masse overskud, så jeg sender lige en krammer til jer der stadig kæmper med søvnen:0)

Billede af Thorbjørn Fessel

1 kommentar

  • Nanna L

    Ej, det billede der! Hold nu op, han er sød altså! Charmebøf uden lige 🙂
    Og dejligt at det går fremad med søvnen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut fred med de fem kilo, eller tag dig sammen!!!