Når det ikke er sjovt at være stewardesse!!!

en Update fra lufthavnen

Jeg kan af gode grunde ikke fortælle om jeg har valgt at arbejde eller ej i denne tid, men jeg tror lige meget hvad vi vælger er det svært. Det har været nogle hårde dage (for alle) og lige meget hvad jeg vælger er det nogle for eller imod. Jeg kan fortælle at det har været de hårdeste dage i min karriere, og jeg er virkelig udmattet. Jer der læser bloggen ofte, og jer det kender mig, ved nok også hvilket valg jeg har måtte træffe!!!!  Derfor vil jeg sende jer alle en kærlig hilsen fra mig, jeg håber i forstår situationen, og vil krydse fingere for SAS overlevelse. Håber i har en dejlig søndag sammen med jeres kære❤️ og vil sende en tanke til mig, der er væk fra mine

5 kommentarer

 • Camilla

  *Cyber-kram*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Har tænkt på dig idag selvom jeg kun kender dig fra bloggen.

  Men stort kram herfra. Det må ikke være nemt at være i dine sko lige nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tuisnde tak for dine tanker. Nej det har ikke været sjovt:( Men det hjælper med søde læsere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Stort kram fra mig også.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det ikke er sjovt at være stewardesse!!!