Weekendhygge på en fredag

Dessert på 5 min

I går så jeg en opskrift på facebook, som skulle være super nem, men der var et par ting i det ikke er populære hos os, så jeg har lavet min egen udgave. Den tog 5 min at lave, og jeg er sikker på den falder i god jord til drengeaften i aften. Mens jeg er i flyet til Shanghai, kan de hygge dig med denne. Jeg vinder ingen gormet priser for den, og lige meget hvilken kur man er på, er den nok ikke særlig sund, men godt det smager den nok alligevel. 

5 min dessert til ca 3 skåle

4 chokolade kiks eller 8 Orios

1/2 pakke Philadelphia 

2 spsk sukker

Lidt vanille sukker

1 spsk mælk

Evt lidt flødeskum

Chokolade budding.

Knus kiksene og læg den i bunden. Bland alt sammen undtagen budingen. Læg den hvide creme over kiksen og lad det køle i 5 min før buddingen kommer over. En frugtbuding kunne også være god og endnu bedre med friske bær på toppen.Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhygge på en fredag