Verdens bedste gulerodskage

Børn og chokolade

DSC_0593Så er det snart chokolade tid igen. Hvad er det med højtider og chokolade? Jeg syntes altid at vi finder en grund til at proppe os med den mørke luksus. Konrad er rigtig glad for chokolade, men er også ret god til at stoppe igen. Hvis han om fredagen får et Kinderæg, spiser han én bid, og så hygger han sig bare med legetøjet inde i. Mens jeg må holde øje med det ikke ender i hele hovedet, og i de hvide sofaer (ja en mor slapper aldrig af vel). Vi skal holde påske-ægge-jagt for børnene på vejen, på lørdag og der kommer til at være rigeligt chokolade. Jeg har derfor besluttet at der også kommer til at være rosiner og nogle tomme fine æg til børnene, det er nok mest de små, der stiller sig tilfreds med det, men så er der noget for alle. Jeg glæder mig simpelthen så meget, til at se alle børnene løbe rundt i haven, og selvfølgelig skal der være plads til chokolade engang i mellem ik;).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste gulerodskage