Fødselsdags menu

Årets påskesnaps

DSC_0811Ja jeg er pjattet med snaps til højtiderne. Der er intet så festligt, som at blive snalret med gode venner midt på dagen. Jeg laver gerne et par sjove snapser, og tager med til frokosten. I år har jeg lavet en, jeg tror bliver årets yndlings. Den skal sis dagen før og kommer så tilbage i flasken og på frys. Dette bliver endnu en pigesnaps, eller i hvert fald en alle kan drikke.

1 flaske snaps

15g frysetørret pære

(eller anden frysetørret frugt)

2 spsk honning

Brøndums snaps

Kom den frysetørrede pære i flasken, i helt små stykker. Tilsæt honning og ryst sammen med lidt snaps. Når honningen er næsten opløst, tilsættes resten af snapsen. Lad den gerne stå to- tre uger, og si den inden den kommes på flaske igen og fryses. Haps haps, så skal vi have påske snaps.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags menu