Køb vintage Chanel og Louis Vuitton

Vinterferie hygge

vinter ferieKonrad og jeg holder et par fridage i denne uge, vi holder “vinterhygge” som vi kalder det. I dag har vi været ude det meste af formiddagen, hold da op en smuk dag. Vi har været oppe, og købe ind til at lave Rasmus Klump pandekager, og vi har leget med Cookie i haven. Nu sover han en lille lur, mens jeg får vasket, ryddet op og selvfølgelig blogget. Når han vågner går vi op til Joe and the Juice, og får en juice inden vi skal på legepladsen. Det her er en af grundene til jeg elsker mit job. Jeg kan bare tage et par dage ud af ugen, og holde en hyggelig fridag med min dejlige søn. Jeg håber også I får mulighed for at holde lidt “vinterhygge” med jeres børn, og får nydt det smukke vejr. Rigtig god dag fra os til jer.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb vintage Chanel og Louis Vuitton