The Candy Cake

Når det ikke er sjovt at være stewardesse!!!Lige meget hvad det sker omkring mig, så håber jeg selvfølgelig på det bedste med mit job, og jeg vælger ikke at tænke mere på situationen. Nu nyder jeg min aften med mine drenge, vi har haft en dejlig eftermiddag sammen, spist lækker middag og nu nyder vi stilheden. Tak for alle jeres beskeder omkring vores manglende søvn. I vil ikke tro det, men i nat sov ham så dejligt og kom først ind kl 06 da jeg tog mod Kastrup. Sikke en dejlig nat, lige det man trænger til ovenpå en meget hård morgen i SAS.4 kommentarer

 • Camilla

  Godt at høre fra dig.

  Jeg har tænkt på dig flere gange i denne uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eks dessen

  Føler med dig.. Har selv været ansat som stewardesse. Stoppede for 4 år siden, fordi jeg synes det var hårdt med små børn, og fordi jeg her gang der var forhandlinger ikke kunne sove. Frygtede nye strejker. Oplevede hvor modbydelige vokse kunne være mod hinanden under en strejke. Så masser positiv energi herfra. Håber det bedste for alle. SAS var en fantastisk arbejdsplads. Men der er også ting jeg bestemt ikke savner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak for din kommentar.. SAS er et skønt sted at arbejde, når der ikke er strejke, så forstår godt du savner livsstilen, men jeg forstår også du ikke savner alt det hårde. Jeg håber du nyder tiden sammen med din familie, den er jo den vigtigste vi har:) SAS kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Candy Cake