Et kys fra New York

Mine yndlings bøger i øjeblikket

DSC_0777Jeg elsker bøger, som i ELSKER bøger. Jeg får ikke læst så meget, så det er dejligt med bøger jeg bare kan slå op i, og bladre i. Jeg er vild med de smukke billeder der er i bøger, og jeg føler mig altid inspireret. Jeg kan huske at mens jeg tog min bachelor, drømte jeg bare om at kunne få lov til at læse en bog, som ikke var studierelevant. Men nu hvor jeg har tiden, har jeg været et evighed om den sidste Jossi bog, jeg kan bare ikke rigtigt finde tiden. Så derfor er mine yndlings i øjeblikket disse. Louisa, serverede fornylig hendes hjemmelavede mandelmælk for mig, og jeg er stadig ikke kommet mig. Når man får den i kaffen, smager det så latterligt godt. Hun har delt opskriften i hendes nye juicebog, og jeg har det på min to do liste at jeg skal have det prøvet selv.

DSC_0781En anden sindssyg lækker og inspirerende bog er min blogkollegas Cecilias nye kogebog. Jeg har lige fået den ind af døren, og har allerede brugt meget lang tid, på at drømme om kager. Jeg har aftalt med hjemmefronten at vi må teste cheesecaken med karamel. Hendes bog Copenhagen Cakes er bare så smuk og indbydende. Jeg får lyst til at det skal blive sommer, og man kan sidde i haven og spise hendes smukke kager og drikke hjemmelavet gingerale (som hun selvfølgelig har en nem opskrift på i bogen.

DSC_0776Derudover har jeg også anskaffet mig en ny træningsbog. Det er fantastiske Lotte Arndal, der har udgivet en bog, hvor hun lover en 10 år yngre krop på ti uger. Det passer mig fint, for så kan jeg spise kager helt op til brylluppet og stadig nå målet, eller noget…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kys fra New York