Vinterferie hygge

Gratis oplevelser i vinterferien

009Hjemmebag.

Børn elsker at være med i køkkenet, og Konrad er ingen undtagelse. Jeg lader han stå med dej over det hele, og lader ham komme bagværket på bagepladen selv. Han venter stolt ved ovnen, og elsker at fortælle alle der gider høre om det, at han har bagt. Han spiser det også med glæde, og hvis han kan pynte en bolle med glasur og krymmel, er der ikke et øje tørt.

En tur i det lokale indkøbscenter

I Lyngby kan man for næsten ingen penge, leje en vogn som ligner en bil. Den kan man sætte børnene ind i, og så kan man få klaret det praktiske samtidig. De fleste centre har også en indendørs legeplads, og det er altså sjovere at lege når man ikke er i flyverdragt og store støvler. Man kan heller ikke tage hjem før, man har siddet sammen med Postman Per og den lille kat Emil. Det er en ganske gratis glæde for os, for Konrad kan ikke lide når den kører og spiller, men han er tilgengæld ikke til at få med hjem, når han først er inde i bilen.

Bibloteket

De fleste biblioteker laver noget sjovt i vinterferien. Jeg har også set flere der holder gratis fastelavn, så undersøg hvordan det ser ud i byerne nær jer.

Kirken

Ja nu skal I ikke tro at jeg siger I skal tage til Gudstjeneste, men jeg har set at kirken i nærheden af os (Jægersborg kirke den 14 feb) holder gratis fastelavn. Der er gratis boller til børnene og så kan de slå katten af tønden. Det er et sikkert hit, og så er det gratis. Det er jeg sikker på der er mange kirker der gør, så af sted til Guds hus.

Dette er ideer de fleste kan bruge, lige meget hvor i landet man bor, og hvis I har gode tips, må I endelig kommentere, så vi kan dele de gratis glæder med hinanden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterferie hygge