Så er det tid til "Me time"

Update fra New York

20140321-155443.jpgLige nu er der grund til at smile. Jeg er netop ankommet til hotellet i New York, og selvom jeg ikke har sovet i nat, så er det lige meget- for jeg er i NY!!! Jeg elsker mit job, og syntes det er fantastisk at jeg får sådan nogle muligheder. Jeg er kun væk to dage, og når jeg kommer hjem, har jeg fri resten af ugen. Konrad når at hygge lidt med mormor og far, og inden han opdager jeg har været væk, er jeg hjemme, med kufferten fuld af amerikanske goodies… WOW jeg er så heldig…

2 kommentarer

 • Mai

  Hej Mette 🙂

  Hvad køber du, når du er herovre? Min kæreste og jeg bor inde ved Times Square lige nu, og jeg vil virkelig gerne have noget amerikansk med hjem, når vi rejser mod København igen i aften!

  Tak for en skøn blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak for de søde ord. Jeg håber i havde en dejlig tur. Jeg kunne lave mange indlæg om hvad jeg køber, så måske det var en rigtig god ide. Se med en af de næste par dage, så kommer der en liste med links. Så er der inspiration til jeres næste tur:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det tid til "Me time"